EXIS coffee

Από τον καφέ,με αγάπη!..

Ο καφές είναι απόλαυση,.. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία,.. Και πιο σωστά, πρέπει να είναι απόλαυση,.. Γιατί, δεν είναι πάντα,.. Δεν είναι όλοι οι καφέδες που χαρίζουν απόλαυση,.. Υπάρχουν καφέδες απλοί, συνηθισμένοι, χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία γεύσης και αρώματος ή στοιχεία πυκνότητας και υφής, στοιχεία επίγευσης,.. Και, βέβαια, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αρκούνται σ’ αυτό το είδος καφέδων,.. Ή γιατί δεν ενδιαφέρονται για κάτι ξεχωριστό, ή γιατί απλά δεν είναι ενημερωμένοι,..

Ο σωστός καφές είναι μια ιεροτελεστία,..
Ξεκινώντας από το είδος των φυτών που καλλιεργούνται, από το γεωγραφικό μήκος και πλάτος, από το έδαφος, από τις κλιματικές συνθήκες, όλα παίζουν ρόλο,..
Ο σπόρος, ταξιδεύει προστατευμένος για να φτάσει στη φάση της επεξεργασίας, καβουρντίζεται, αλέθεται, πακετάρεται και τέλος φτάνει στα σπίτια και στους χώρους εργασίας προκειμένου να γίνουν …απόλαυση!..

Σε κάθε σταθμό αυτής της πορείας, ο καφές πρέπει να φροντίζεται με προσοχή, σαν ένα εύθραυστο αντικείμενο, ευάλωτο στις συνθήκες μεταφοράς, διατήρησης, επεξεργασίας,..
Εμείς, οι άνθρωποι της Exis, γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτές και έχουμε πλέον γίνει ειδικοί,.. Γίναμε ειδικοί για σας,..

Για να μην κάνετε εσείς, ο καθένας από εσάς, τον κόπο να μάθετε τα πάντα,.. Αρκεί μόνο να μας εμπιστευτείτε,..Να μας δοκιμάσετε,.. Να κάνετε μια πρώτη αγορά,.. Έτσι, δοκιμαστικά,..Εμείς, θα σας καθοδηγήσουμε, με τις γνώσεις και την εμπειρία μας, να επιλέξετε το είδος και το χαρμάνι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας,
στα γούστα σας, αλλά και στις αναζητήσεις σας για νέες γευστικές εμπειρίες!..

Ασχολούμαστε με το εμπόριο του καφέ από το 2000,.. Τα τελευταία 5 χρόνια καβουρντίζουμε καφέ, δημιουργώντας δικά μας, πρωτότυπα χαρμάνια που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού,.. Συνδυάζουμε γεύσεις και αρώματα, μόνο με καφέδες ανώτερης ποιότητας από κάθε γωνιά της Γης, όπως Κεντρική Αμερική, Αφρική και αλλού,..

Ακολουθούμε ξεχωριστή διαδικασία ανάμιξης διαφόρων ειδών καφέ, άλλη για τον καφέ φίλτρου, άλλη για τον ελληνικό και βέβαια άλλη για τον εσπρέσσο,..

Οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει, τόσο μέσα από την ενασχόληση με το αντικείμενο του καφέ, όσο και παρακολουθώντας εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι εγγύηση για ένα απόλυτα “ψαγμένο” αποτέλεσμα,..

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Exis, θα βρείτε επίσης και άλλα είδη, όπως ιδιαίτερες γεύσεις σοκολάτας, βότανα, τσάγια, ξηρούς καρπούς, μέλια και άλλα προϊόντα, με προτίμηση στους Έλληνες παραγωγούς,..

Επίσης, διαθετουμε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τον καφέ, το τσάι, καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό barista.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσα σε ασφαλείς, αεροστεγείς συσκευασίες, ώστε να φτάνουν στα χέρια σας φρέσκα όπως θα τα παίρνατε από το ίδιο το κατάστημα,.. Ο καφές, πάντα φρεσκοαλεσμένος και φρεσκοκαβουρντισμένος!..

Αν κι εσείς πιστεύετε ότι η απόλαυση του καφέ είναι μέρος της καθημερινότητάς σας, εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά για να γίνεται αυτή η απόλαυση εγγυημένη και επιτυχημένη 100%, μέσα από κάθε γουλιά εξαιρετικού καφέ της επιλογής σας,..

Καφεκοπτείον Exis

Σοφοκλέους 27, Λιβαδειά | TK 32131

t: 2261 020124 | e: [email protected]

Exis Coffee Roasters

Αισχύλου , Λιβαδειά | TK 32131

t: 2261 023370 | e: [email protected]